Akupunktur

Akupunktur er en behandling, hvor der bliver sat små tynde nåle forskellige steder på kroppen. Dette kan være effektiv ved alle former for smerter. Nogle gange vil en enkelt behandling kunne afhjælpe, men ofte skal du regne med flere, alt efter dit problem.
-Smertebehandling og nedsat bevægelighed i eksempelvis skulder, knæ, albue, musearm, tennisalbue mm.
-Hovedpine, migræne
-Stress
-gener ved overgangsalder
-menstruationsproblemer
-Covid-19 senfølger (nedsat lugte og smagssans)
-Allergi og eksem

Og meget mere...

Zoneterapi

Zoneterapi er som oftest en behagelig og afslappende behandling, som foregår ved tryk under foden. Vigtige zoner på kroppen aktiveres og kan på den måde fjerne energiblokeringer. Zoneterapi er god til akutte lidelser, kroniske lidelser eller til at forebygge.
-Fordøjelsesproblemer
-Stress
-menstruationsproblemer
-overgangsalder
-opretholde en naturlig balance i kroppen
-Udrensning
-Smerterlindring
-hælspore

og meget andet...


Cupping

Cupping er sugekopper som sættes på huden, så der skabes et undertryk. Dette er med til at skabe mere plads i vævet til at cellerne kan arbejde mere frit, og er derfor effektivt til at fjerne smerter eller stagnation.
Cupping kan på nogle være en smule ubehagelig, især de første par gange. Man vil desuden kunne opleve at få røde/blålige mærker på kroppen.

Laser

Laserterapi tilfører energi. Det øger blodgennemstrømningen, lymfeaktivitet og afspænder musklerne. Dette kan være med til hurtigere sårheling, skader på muskler, knogler og andet væv.
Laserbehandling er helt smertefrit og er uden bivirkninger.

TDP-lampe

En TDP-lampe er med til at øge energistrømmen i et område eller meridianbane. Lampen bliver brugt på flere hospitaler i Kina og Japan og er med til at accelerere kroppens naturlige helingsprocesser. Den er især effektiv ved smerter, muskelsmerter, ledsmerter, menstruationssmerter. Lampen afgiver en behagelig varme og jeg vil ofte kombinere den med akupunkturnåle, da dette kan være med til at øge effekten af akupunkturbehandlingen.